Ons werkgebied

Door de samenwerking met meerdere behandelaren, zijn wij zeer breed georiënteerd in behandelmogelijkheden. Na de eerste gesprekken met Bart Witlox wordt gekeken wie het beste bij jou past. Zo komen we altijd tot een optimale aanpak van jouw problemen.

Wat zijn zoal de klachten waarvoor je bij ons terecht kan:

Voor partners en de relatie tussen ouders en kinderen boven de 18 jaar bieden wij:

Exclusiecriteria

Neem bij twijfel over jouw persoonlijke situatie en of deze binnen onze hulpverlening in de praktijk past contact met ons op.
Exclusiecriteria voor onze praktijk zijn:

Waarneming en Crisis

Crisis:
Als je bij ons onder behandeling bent en er is een crisissituatie, dan kun je ons mobiel en eventueel via e-mail bereiken, zowel tijdens als buiten kantoortijden. Kun je ons niet bereiken, neem dan contact op met je huisarts en geef aan dat het een crisissituatie betreft. Buiten kantooruren kun je contact opnemen met de huisartsenpost in je regio.

In een acute noodsituatie: bel 112

Waarneming

Bij langdurende afwezigheid wordt waarneming geregeld, wat verzorgd wordt door een collega, een vrijgevestigd psycholoog/psychotherapeut. In geval van nood kun je een beroep doen op deze betreffende collega. Wanneer er sprake is van waarneming word je hierover ingelicht.

Laura Velzeboer, Psychotherapeut
BIG: 79059861916
Aalsterweg 181 a

5644 RA  Eindhoven
06-14615361
Psychotherapie-velzeboer@ziggo.nl

Wachttijd

Momenteel heeft de praktijk een gemiddelde wachttijd van 14 weken. Dit geldt van aanmelding tot intakegesprek. Na het intakegesprek kan de behandeling direct starten. Maandelijks wordt deze wachttijd bijgewerkt.