Medewerkers

Binnen onze praktijk werken we met meerdere therapeuten en praktijkondersteunend personeel, elk met een eigen specialisme. Graag stellen we onszelf even aan je voor:

Esther Damsma- Systeemtherapeut

Ik ben Esther Damsma, systeemtherapeut NVRG. Ik help partners en gezinnen die, om wat voor reden dan ook, uit balans zijn geraakt om de onderlinge relaties te verbeteren. Systeemtherapie helpt niet alleen om gedrag, maar ook gevoelens, gedachten en overtuigingen te begrijpen vanuit jouw situatie. Er kan van alles gebeuren in een mensenleven en soms gebeurt er meer dan je aankan. Het is echt niet gek als er periodes in je leven zijn waarin je het even niet meer ziet zitten. Maar ik ben ervan overtuigd dat als je (opnieuw) de balans vindt met de mensen die belangrijk voor je zijn en je weer kunt geloven in de kracht van je relatie of gezin, je een heleboel moeilijkheden de baas kunt. We werken samen aan een fijn en veilig thuis, waar je kunt zijn wie je bent en diezelfde ruimte kunt geven aan je gezinsleden.

Melanie van Heijst- Arts/Seksuoloog

Ervaar je knelpunten in de beleving van seksualiteit of intimiteit? Dat kan problemen opleveren waardoor je je ongelukkig kunt voelen; door relatieproblemen, verminderd zelfvertrouwen, spanningen of angsten. En over seksualiteit en intimiteit begin je zomaar niet een gesprek met iemand.

Ik begeleid mensen in het proces om zich weer lekker in hun “seksuele vel” te voelen. Dat is heel breed en divers. Seksuele gezondheid wordt immers beïnvloed door lichamelijke factoren, psychische aspecten, sociale gebeurtenissen en de invloed van verschillende culturen. Het streven is om met compassie, respect én kennis zorg op maat te bieden. Om op die manier een weg te vinden naar een seksualiteit en intimiteit die past bij je persoonlijk geluk, de bouwsteen van ieders gezondheid.

Anne Rose van Kessel sociaalpsychiatrisch verpleegkundige, holistisch leefstijlcoach

Als coach, trainer en behandelaar zet ik mij zo in om te komen tot de beste versie van jouzelf. Toegewijd, authentiek en met humor loods ik je langs de weg die jij hebt te gaan. Soms moeizaam, soms met de wind mee, maar altijd met warme humor, een lach en een traan, alles mag. Ik kijk er naar uit om je te mogen ontmoeten.

Anne-Rose van Kessel
SPV (sociaalpsychiatrisch verpleegkundige), Integraal holistisch leefstijl coach, VO Systemisch werken.

Website: www.Bolance.nl

Nathalie Relou dramatherapeut en lichaamsgerichte traumatherapeut

Mijn naam is Nathalie Relou, 32 jaar. Ik geef dramatherapie en lichaamsgerichte traumatherapie. Deze twee therapieën combineer ik met elkaar, afgestemd op wat het beste bij jou past. De ervaring en beleving staan voorop, samen met mij kan je oefenen en uitproberen hoe je met emoties, (moeilijke)situaties en relaties om kan gaan of impactvolle ervaringen kan verwerken d.m.v. creatieve oefeningen.
Andere omschrijven mij ook wel als puur, authentiek, zacht, lief, (hoog)sensitief, intuïtief, integer, invoelend, zacht confronterend, liefdevol, empathisch, compassievol, begripvol, warm en diepgaand. Ik werk vanuit mijn hart, met veel passie en oprechte aandacht. Iemand echt zien als mens vind ik heel belangrijk.
Mijn startpunt is dat ik me ga afstemmen op jou, in wat er op dat moment nodig is vanuit verbinding, en het zichtbaar maken in wat er in de onderlaag voelbaar is en gezien wil worden. Veiligheid en vertrouwen zijn mijn kernwaarden. Daarmee help ik je graag een heel eind op weg om je hulpvraag te kunnen realiseren. Je bent van harte welkom!

Theo van den Hoven GGZ agoog, contextueel therapeut

In relaties komen mensen tot hun recht en ervaren zij rechtmatige vrijheid. Tegelijk kan er op relationeel vlak veel misgaan en kunnen deze problemen een zware last vormen. Mijn expertise is om mensen te helpen bij herstel en groei in die relationele verhoudingen. Dit kan gaan om echtpaarrelaties en gezinsrelaties.

Relatietherapie en contextuele therapie richt zich niet op het veranderen van mensen, maar op het samenspel tussen mensen. Daarbij kan gedacht worden aan het verhelderen en verbeteren van de communicatie, maar ook op het verhelderen van motieven en gevoelens. Met als doel te komen tot innerlijke rust om zo vrijheid in verbondenheid te ervaren. Ik sta voor gelijkheid, gezien worden en waardering voor de persoon die je bent, zodat je optimaal tot je recht komt.

Tony Mgbemena - Psychiater

We zijn blij dat Dhr Tony Mgbemena ons team per direct komt versterken. In cliëntensituaties waar dit nodig is zal Dhr Mgbemena worden ingeschakeld. Binnenkort zal Dhr Mgbemena zich hier persoonlijk aan je voorstellen.

Ingrid de Goeij- Praktijkondersteuner

Ik ben Ingrid de Goeij, als praktijkondersteuner zorg ik ervoor dat op de achtergrond veel praktische zaken goed zijn geregeld. Dit is in de breedste zin van het woord van financiën, administratie tot beleidszaken. Met mijn jarenlange werkervaring als verpleegkundige in het ziekenhuis en in de huisartsenzorg hoop ik zo, als duizendpoot, bij te dragen aan de kwaliteit van zorg in onze mooie praktijk.

Bart Witlox- Praktijkhouder Psychotherapeut/ GZ psycholoog

Met warmte, soms wat confronterend met zachte hand, authentiek, onverzettelijk en doortastend in het doorwerken van de problemen waar jij mee worstelt. Dit zijn een aantal eigenschappen die je van mij mag verwachten. Hiermee ben ik in staat om samen met jou een heel eind te komen, vanaf waar je nu staat.